Shelby Teknikk As

Nyåpning av Boform Oslo - Invitasjon

Preben Larsen

Det er enkelt å ønske dere en god fredag når vi samtidig kan videreformidle invitasjonen til boform og holedesign sin nyåpning. 

Boform vil ha VOLA i sin utstilling og vi håper så mange som mulig tar turen Onsdag 18.Mars kl. 17.00

Det blir faglig påfyll og som seg hør og bør, mat fra det danske kjøkken. 

Meld dere på med mail til: fest@holedesign.com

Vel møtt og god helg. 

 


Frostline på sjekkpunkt Sørvollen

Preben Larsen

Femundløpet er et av de mest kjente hundeløpene her til lands, arrangert på steder kjent for ekstreme temperaturer og værforhold. Når vi inngikk avtalen om å samarbeide med Femundløpet om frostsikker vannforsyning visste vi at det ville bli tøffe forhold. Lite visste vi at 2015 skulle by på så tøffe forhold at flere deltagere i dette øyeblikk utsetter seg for prøvelser hvermannsen sjelden opplever. 

Vi var klar over at hundekjørere, og de firbeinte deltagerne var av det hardføre slaget, men etter en dag på Sørvollen sjekkpunkt har vi fått føle å se hva disse utøverne er utsatt for. 

Menneskene og det skiftende været vi møtte idag gjør oss stolte av å kunne samarbeid med et så flott arrangement som Femundløpet. Det er ikke mindre enn en magisk opplevelse, og vi anbefaler alle å ta turen neste år! Flott natur, hyggelige og imøtekommende mennesker kombinert med kortreist mat er en uslåelig kombinasjon. 

Vi ønsker alle som er ute i været lykke til med strabasene, og håper alle kommer helskinnet gjennom natten.

Hold deg oppdatert om femundløpet på www.femundlopet.no Der har de også egen live sending som er verdt en titt. 

Vinneren av beste dyrevelferd kåret av Veterinærene på Femundløpet vinner en Frostline utekran til egen hundegård. Det synes vi er ganske flott!

Les mer om Frostline HER. 


Zett interiørdesign og Svane kjøkkenet åpner på Skøyen!

Preben Larsen

Idag var utsendte fra Shelby Teknikk så heldig å få en liten førvisning av Svane kjøkkenet sin nye butikk på Skøyen i Oslo. Tove Seberg står bak butikken og har skapt en fantastisk flott utstilling med kjøkken, produkter til soverommet og baderoms-innslag. 

Atmosfæren er strålende, og menneskene hyggelige. Vi anbefaler alle med mulighet å ta turen innom  Fredag eller Lørdag for den virkelige åpningen! 

Trykk HER for offisiell informasjon fra Svane og trykk videre på bildeserien under for et lite innblikk fra føråpningen. 

VOLA produktene som er brukt her idag er: Hv1 i rustfritt, Hv1 i hvitt, Sisterneknapp A82 og Rustfri KV1. Du vil etterhvert kunne se dusjløsning, tilbehør og VOLA i kobber hos Svane kjøkkenet.

En spennende butikk vi håper og tror vil lykkes. 

Shelby Teknikk gratulerer Comfort Skøyen med ny VOLA utstilling.

Preben Larsen

Vi ønsker å benytte anledning til å gratulere Comfort Skøyen med en ny flott utstilling. Det er flott at det finnes en forhandler på Oslo vest med en såpass komplett utstilling, og spesielt gledelig er det at det nå er mulig å se alle VOLA`s fargealternativer hos en forhandler. 

Comfort Skøyen har kompetent personell i butikken, i tillegg til et VOLA-sertifisert rørlegger-team. Dette gir deg som kunde muligheten til å planlegge hele badet på ett besøk, med en god garanti for at dine armaturer vil bli montert både korrekt og effektivt. 

Utstillingen i sin helhet. 

Utstillingen i sin helhet. 

Ta gjerne turen innom Harbitzalleen 2a for å se utstillingen med egne øyne.

Få innblikk i Arne Jacobsen sitt flotte univers. 

Få innblikk i Arne Jacobsen sitt flotte univers. 

For VOLA-interesserte nevner vi også vårt eget showroom plassert i Nedre gate 7 på Grunerløkka i Oslo. Ta gjerne kontakt på pl@shelby.no eller Tel: 94153918 for avtale om et besøk på showroomet.  

VOLA lanserer nye produkter!

Preben Larsen

Som et supplement til deres prisvinnende runde dusjhode, lanserer VOLA nå en hånddusj i samme design. Håndusjen T60 viderefører de sirkulære formene fra veggdusjen 060 og bidrar slik til å gi dusjrommet et helhetlig uttrykk. Til den nye hånddusjen lanserer VOLA også en ny dusjstang T65. Denne gjør det mulig å velge bort veggdusjen og fremdeles få en fullverdig dusjopplevelse.

VOLA lanserer nå nye dusjhoder spesielt utviklet for å gi den gode SPA-følelsen, private og offentlige etterspør. Veggdusjen 080W og Kneipp-spyleslangen 070W gir en behagelig kompakt dusjstråle med en masserende effekt mot huden.  

Vi er stolte av å kunne levere disse produktene med estimert leveringstid fra Mars 2015. 

 

Modell 080W vannfallsdusj og 070 Spa-dusj. 

Modell 080W vannfallsdusj og 070 Spa-dusj. 

Modell T60 håndusj med 060 takdusj. 

Modell T60 håndusj med 060 takdusj. 

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål vedrørende de nylanserte produktene. Som normalt kan også disse produktene leveres i VOLA`s fargearsenal bestående av 25 forskjellige farger. 

Dersom du ønsker det vil vi sende deg nyheter på hva som skjer hos oss når vi har noe interessant å melde. Vi lover å ikke bombardere deg med reklame, men kun sende deg informasjon vi tror du vil finne relevant.

Frostline og Shelby Teknikk sponser Femundløpet 2015!

Preben Larsen

Vi er stolte av å kunne bidra med enklere vannforsyning til de hardtarbeidende hundene og hundeførerne under Femundløpet 2015. I tillegg til en Frostline frostsikker vannkran på sjekkpunkt Søvollen gir vi en Frostline vannkran til vinneren av beste hundehold, til eget bruk i egen hundegård. 

Dyrevelferd og tilgang på vann er viktig for Shelby Teknikk, og hovedgrunnen til at vi har inngått samarbeidet. En annen positiv effekt er mulighetene for produkttestingen minusgradene på Røros gir oss.

Det blir spennende å følge løpet og observere hvor mange av hundene som velger å markere Frostline som en del av sitt nye revir!

Hele saken kan og bør leses her: http://www.femundlopet.no/nyheter/frostline-er-med-pa-laget

Oversikt over Frostline produkter finner du her: frostline.no

Frostline er stolte av å sponse Femundløpet. Foto:Femundløpet v/John Harald Knutsson

Frostline er stolte av å sponse Femundløpet. Foto:Femundløpet v/John Harald Knutsson

Nye nettsider

Preben Larsen

Velkommen til våre nye nettsider. Vårt mål er at nettsiden skal være en naturlig inspirasjonskilde innenfor VVS. Vi vil gjøre det enklere å vise dere hva som er mulig. Er det informasjon du savner, håper vi du tar kontakt med oss slik at vi hele tiden kan forbedre nttsiden, og forhåpentligvis bidra til at du kan bruke den til et verktøy i ditt daglige virke. 

 

På bloggen vår kommer vi til å dele våre aktiviteter, dele vår kunnskap og informere om kommende aktiviteter. 

For arkitekter, ingeniører og byggherrer holder vi gjerne presentasjoner og workshops for å personlig følge deres ferd mot drømmeprosjektene. 

 

Vi gleder oss til å ta i bruk den nye nettsiden slik at vi får formidlet det vi har på hjertet, og håper du blir en av mange faste besøkende. 

 

Vi snakkes!