Shelby Teknikk As

VOLA - moderne klassiker i over 45 år

Arne Jacobsens design for VOLA ble i 1968 oppfattet som radikalt. Ingen hadde tidligere montert et armatur inne i veggen eller klart å skape et så rent design basert på geometriske former i naturlige proporsjoner. Siden da har serien blitt utvidet og er i dag markedets mest komplette serie av armatur og sanitærutstyr i samme design. 

Det gjennomgående designspråk i alle VOLA-produkter gjør VOLA-serien modulær. Hvert VOLA-produkt kan sammensettes med andre VOLA-produkter til en perfekt harmonisk løsning. Alle nye produkter som lanseres er tro mot Arne Jacobsens opprinnelige design. Kanskje er det grunnen til at VOLA innehar flere anerkjente designpriser enn noen annen armaturprodusent. Produktene fra VOLA regnes i dag som moderne klassikere og utstilles i kunst-  og designmuseer over hele verden. 

Alle produkter fra VOLA produseres i Danmark. Deres strenge kvalitetsfokus vises ved at hvert enkelt armatur trykktestes før det forlater fabrikken. Dette gjør at det i dag er mange armaturer i daglig bruk som er over 40 år gamle og VOLA kan levere servicedeler også til disse eldre modellene, dersom det skulle være behov for det. VOLA anser dette som en del av deres bidrag til en bevisst omgang med våre ressurser; lavt vannforbruk og produkter som varer i generasjoner.

En oversikt over våre forhandlere finner du HER. 


Produkter fra Vola: