Shelby Teknikk As

Meinertz - radiatorer og konvektorer i dansk design

Hvis radiatoren skal være en gjennomtenkt del av arkitekturen – ikke bare en standardløsning…
Hvis konvektoren skal integreres i vindusløsningen uten å forstyrre utsikt og innsikt…
Hvis minimalistiske gulvpaneler skal oppvarme rom med stor takhøyde…
Hvis det skal være enkelt og elegant eller rått og rustikt…
– så har MEINERTZ den rette løsningen. Radiatorer og konvektorer. Konvektionsrister og klimapaneler. Glattrør og ribberør.

Alle løsninger er spesialløsninger. Ingen lagervarer – alle løsninger fremstilles etter mål og dimensjoneres etter den ønskede varmeytelse. Mange muligheter for montering. Uendelige muligheter for farger. MEINERTZ er fleksibilitet satt i system. Ny teknologi kombinert med mere enn 70 års god, gammeldags tradisjon for håndverk og faglig stolthet. 

Arkitektenes valg
MEINERTZ er sparringspartner og leverandør til de fleste av de mest innovative arkitektene i Skandinavia, og suksessen har bredt seg til Europa og USA. MEINERTZ omsetter arkitektenes ideer til unike designløsninger. Vi inviterer gjerne til MEINERTZ RadLab hvor arkitekter, designere, byggherrer og ideer møter radiatorfagfolkenes viten, erfaringer og lyst til å bryte grensene for det muliges kunst.

Til gagn for miljøet
MEINERTZ produktene fremstilles av markedets beste stålkvalitet og kan i likhet med de øvrige materialer i produksjonen gjenbrukes 100%. Energiforsyningen til MEINERTZ' produksjon er basert på fornybare og CO2-nøytrale energikilder. Alt ubrukt pulver fra pulverlakkeringen gjenbrukes i vår effektive lakkeringskabin og  transportemballasje bygges av ubehandlet tre.

 

Kunnskap

Shelby Teknikk AS ønsker å bidra til økt kompetanse om vannbåren varme formidlet via radiatorer og konvektorer. Vi ønsker også å gi økt innsikt innen kulderas og bistå med inspirasjon til hvordan det estetiske kan ivaretas samtidig som man skaper den komforten denne type varme tilbyr.  Dersom du ønsker at vi skal holde en presentasjon for deg og dine kolleger kan du enkelt forespørre dette nedenfor. En presentasjon kan skreddersys deres kunnskapsnivå og bransje. En presentasjon kan avholdes på alt fra 20 minutter til 1 time. 

Du kan få et prisestimat ved å trykke på knappen under:


Produkter fra Meinertz:


Proline

Proline

spesialtilpasninger

spesialtilpasninger

L-Line

L-Line

Convec

Convec

Tidspunkt du ønsker presentasjon
Tidspunkt du ønsker presentasjon
La stå blankt dersom dere er fleksible på tidspunkt.
Vi ringer deg for en raskt telefonsamtale slik at vi får innhentet tilstrekkelig informasjon for å skreddersy presentasjonen slik at den passer dere.