Shelby Teknikk As

Inspirasjonstur til København - 3 Days of Design

Preben Larsen

Shelby Teknikk AS samarbeidet forrige uke med Modular lightning, Kvadrat tekstiler, Montana, Erik Jørgensen og Gubi om å ta med oss 18 dyktige arkitekter og interiørarkitekter til København. 

Målet med turen var å inspirere deltagerne samtidig som det ble konsumert produkt og materialekunnskap under oppholdet vi hadde på Pakhus 48 der 3DD ble avholdt. 

Gjengen var en sammensetning av deltagere fra Bergen og Oslo, og vi hadde første stopp på Montana sitt showroom. 

Bildene nedenfor er en bildekarusell, slik at det er mulig å bla i bildene for å se flere. 

Etter en innholdsrik rundtur gjennom Montanas modulære verden ble gruppen ledet til nabo-showroomet der Kvadrat holder hus. Her ble det en visuell og teknisk gjennomgang av noen av deres nyheter. 

Perfekt timing! Lunsj og gjennomgang hos GUBI! Alexander Furland gikk igjennom Gubi sin måte å "lete i gamle designarkiver" og viste noen av nyhetene de har. 

Etter Lunsjen var det tid for VOLA, som nærliggende nok er det vi selv så mest frem til. I år var vi heldige å få foredrag Av Torben Madsen. Torben er ansvarlig for produktdesign hos VOLA i tillegg til å drive Aarhusarkitektene Torben gikk igjennom hvordan de forskjellige designprosesser har foregått, på produkter som har rukket å bli klassikere innen sine segmenter. Vi fikk også en sniktitt på den helt ferske VOLA-katalogen som snart kommer i hyllene. 

Etter en time hos danske VOLA var neste stopp på programmet belgiske Supermodular som driver med belysning. Rune gikk gjennom produktene og hadde også en skikkelig overraskelse, det ble nemlig utlodding av Buzze flyttbar utelampe. 

 

Siste stopp før avslapning på bryggen var erverdige Erik Jørgensen. Har fikk vi både et foredrag fra Kathrine Svanevik og Anderssen og Voll. Selveste Niels Jørgensen tok seg også tid til å presentere noen produkter. En flott opplevelse. 

Til slutt ble det tid til deilig avslapning, tull og fjas og gode faglige diskusjoner på bryggen i behagelig temperatur og valgfri snacks. 

Shelby Teknikk ønsker å takke alle deltagerne for en givende tur, og håper vi snart snakkes igjen.