Shelby Teknikk As

Frostline på sjekkpunkt Sørvollen

Preben Larsen

Femundløpet er et av de mest kjente hundeløpene her til lands, arrangert på steder kjent for ekstreme temperaturer og værforhold. Når vi inngikk avtalen om å samarbeide med Femundløpet om frostsikker vannforsyning visste vi at det ville bli tøffe forhold. Lite visste vi at 2015 skulle by på så tøffe forhold at flere deltagere i dette øyeblikk utsetter seg for prøvelser hvermannsen sjelden opplever. 

Vi var klar over at hundekjørere, og de firbeinte deltagerne var av det hardføre slaget, men etter en dag på Sørvollen sjekkpunkt har vi fått føle å se hva disse utøverne er utsatt for. 

Menneskene og det skiftende været vi møtte idag gjør oss stolte av å kunne samarbeid med et så flott arrangement som Femundløpet. Det er ikke mindre enn en magisk opplevelse, og vi anbefaler alle å ta turen neste år! Flott natur, hyggelige og imøtekommende mennesker kombinert med kortreist mat er en uslåelig kombinasjon. 

Vi ønsker alle som er ute i været lykke til med strabasene, og håper alle kommer helskinnet gjennom natten.

Hold deg oppdatert om femundløpet på www.femundlopet.no Der har de også egen live sending som er verdt en titt. 

Vinneren av beste dyrevelferd kåret av Veterinærene på Femundløpet vinner en Frostline utekran til egen hundegård. Det synes vi er ganske flott!

Les mer om Frostline HER.