Shelby Teknikk As

Shelby Teknikk gratulerer Comfort Skøyen med ny VOLA utstilling.

Preben Larsen

Vi ønsker å benytte anledning til å gratulere Comfort Skøyen med en ny flott utstilling. Det er flott at det finnes en forhandler på Oslo vest med en såpass komplett utstilling, og spesielt gledelig er det at det nå er mulig å se alle VOLA`s fargealternativer hos en forhandler. 

Comfort Skøyen har kompetent personell i butikken, i tillegg til et VOLA-sertifisert rørlegger-team. Dette gir deg som kunde muligheten til å planlegge hele badet på ett besøk, med en god garanti for at dine armaturer vil bli montert både korrekt og effektivt. 

Utstillingen i sin helhet. 

Utstillingen i sin helhet. 

Ta gjerne turen innom Harbitzalleen 2a for å se utstillingen med egne øyne.

Få innblikk i Arne Jacobsen sitt flotte univers. 

Få innblikk i Arne Jacobsen sitt flotte univers. 

For VOLA-interesserte nevner vi også vårt eget showroom plassert i Nedre gate 7 på Grunerløkka i Oslo. Ta gjerne kontakt på pl@shelby.no eller Tel: 94153918 for avtale om et besøk på showroomet.