Shelby Teknikk As

Om Shelby Teknikk AS

Hvem

Shelby Teknikk AS er en familiebedrift med 14 ansatte som ble etablert i Egersund i 1968. 

Hva    

Siden starten har firmaet blitt drevet av vår fascinasjon for estetikk, teknikk og kvalitet. Dette gjenspeiler seg i vårt produktsortiment som i hovedsak består av designprodukter til VVS-bransjen, arkitekturdetaljer og sanitærløsninger til industrien.

Hvor

I tillegg til hovedkontor, lager og produksjonslokaler i Egersund har vi et Showroom i Nedre Gate 7 på Vulkan i Oslo. Showroomet i Oslo er åpent etter avtale.  Hovedkontorets adresse er Strandgaten 55, 4340 Egersund. Verksted, lager og produksjonslokaler ligger i Sokndalsveien 24 (riksveg 44 mot Hauge i Dalane).

Hva vi står for

Vi ønsker å være førstevalget for arkitekter,ingeniører, byggherrer og rørleggere som stiller høye estetiske krav og som søker prosjekttilpassede tekniske løsninger innenfor VVS-bransjen. Dette oppnår vi gjennom å samarbeide med ledende europeiske leverandører og ved behov kombinere dette med egenproduksjon av spesialløsninger.

Vi er motstandere av bruk-og-kast mentaliteten som preger markedet i dag og stiller derfor de høyeste krav til kvalitet. Produktene i vårt sortiment er kortreiste; produsert i Nord-Europa etter de strengeste miljøkrav og med en levetid som overgår de fleste baderom. Det er fremdeles mange armaturer i bruk i Norge som ble solgt av oss for over 40 år siden. Et produkt som ikke trenger å skiftes ut er tross alt det minst ressurskrevende.