Shelby Teknikk As

Erik Shelby

Gasta Design

Erik er daglig leder i Shelby Teknikk AS og Shelby Eiendom AS. Som advokat er han ansvarlig for all liten skrift det moderne næringslivet gir oss i hverdagen. Erik har vært i familiefirmaet siden 2008. 

Erik er ivrig friluftsmann og er stort sett å finne i den flotte Dalane-naturen rundt Egersund når han ikke er på kontoret .

Erik kan nåes på 
95 22 14 71
es@shelby.no 

Gunn Lindø

Gasta Design

Gunn har vært ansatt som selger i firmaet siden 1975. Med sin blide sørlandsstemme svarer hun gjerne på alle typer spørsmål, og er spesialist på Vola-produkter. 

Gunn kan nåes på
47 66 62 43
gl@shelby.no

Ivar Walderhaug

Gasta Design

Ivar kan svare på alle spørsmål om firmaets designprodukter, og er også vår dataekspert. Han har vært i Shelby Teknikk siden 1998.

Som utflyttede Bergensere flest, lider Ivar av en konstant hjemlengsel som kommer til uttrykk i uforbeholden begeistring til fotballklubben Brann. 

Ivar treffer du på
41 49 85 16
iw@shelby.no

Karsten Østebrød

Gasta Design

Karsten har vært selger hos oss siden han gikk over fra rørleggerfaget i 2010. Han svarer på det meste, og kan alt om radiatorer, konvektorer og Unidrains modulrenner.

På fritiden er Karsten lidenskapelig interessert i fotball og er involvert i en av byens to klubber. 

Karsten treffer du på
46 77 93 56
kao@shelby.no

Bjørn-Arne Slettebøe

Gasta Design

Bjørn-Arne har jobbet som rørlegger og har fagbrevet og mesterbrevet i faget. Han har fullført en to-årig utdannelse på teknisk fagskole samt ett år på VVS ingeniør. Han har vært med oss siden 2004. Bjørn-Arne leder VVS-avdelingen og er spesialist på radiatorer, konvektorer og våre dusjsystemer.

På fritiden er Bjørn-Arne veldig aktiv i lokalfotballen. Han har selv spilt fotball før han avsluttet karrieren og fortsatte som fotballtrener. Nå er han sportslig leder i en lokal fotballklubb - og man kan si at Bjørn-Arne har mange baller i luften.

Bjørn-Arne treffer du på
92 24 43 76
bas@shelby.no

Kjell Østebrød

Gasta Design

Kjell er leder for selgerne i firmaet. Han er opprinnelig rørlegger, men har vært ansatt i Shelby Teknikk AS siden 1987. Kjell er han vi andre spør når kundene spør for vanskelig. 

Kjell er lidenskapelig opptatt av fint håndverk og er en habil hobbysnekker, noe som har resultert i blant annet noen flotte trebåter.

Kjell treffer du på
95 44 45 61
ko@shelby.no

Frode Shelby

Gasta Design

Frode leder Oslo-kontoret. Han er sivilingeniør og har vært ansatt siden 2005. Frode prøver å ha oversikten over hele vårt brede sortiment og kan svare på det meste.

Frodes fascinasjon for estetikk og teknikk begrenser seg ikke til produktene vi jobber med. Dette resulterer i at han bruker ufornuftig mye tid på vakre italienske veteranmotorsykler med sterk egen mening om når det er hensiktsmessig å starte.  

Frode treffer du på
48 99 71 72
fs@shelby.no

Oddvar Berentsen

Gasta Design

Oddvar begynte i Shelby Teknikk AS i 1984. Han kan svare på alt om våre industrielle VVS-artikler, radiatorer og konvektorer.

Oddvar er vårt musikalske alibi. Han er en habil bassist, og spiller i flere band.

Oddvar treffer du på
92 64 60 77
ob@shelby.no

Michal Mjølhus

Gasta Design

Michal jobber på verkstedet vårt, hvor det både produseres og repareres. Hans allsidige bakgrunn som bonde og elektriker kommer godt med når tekniske utfordringer skal løses. Michal kan fikse det meste og har fikset mest mulig for oss siden 2002.

Michal treffer du på verkstedet og på
98 66 53 68
post@shelby.no

Marit Skadberg

Gasta Design

Marit er regnskapsansvarlig hos Shelby Teknikk AS. Med lang fartstid og godt minne er hun også bedriftens kollektive hukommelse. Det har hun vært, med et avbrekk, siden 1970.

Marit treffer du på 
95 81 71 45
ms@shelby.no

Thor Ludvig Tønnesen

Gasta Design

Thor Ludvig er ansvarlig for pakking og utsendelser, erfaringene han har høstet siden 1979 sørger for at vi kan levere pakker med god emballasje forholdsvis hurtig.  

Etter arbeidstid er Thor Ludvig stort sett å se på lange gåturer rundt Egersund mens han prøver å spå været.

Thor Ludvig treffer du på 
41 57 53 13
tl@shelby.no

Jens Shelby

Gasta Design

Jens G. Shelby etablerte firmaet i 1968, etter å ha studert og arbeidet flere år i Danmark og Tyskland. Selv om han påstår å være pensjonist, er han fremdeles på kontoret hver arbeidsdag, og har stadig nye prosjekter å utvikle. Jens er utdannet siviløkonom, VVS-ingeniør og rørlegger. 

Jens treffer du på
48 99 02 30
post@shelby.no

Preben Larsen

Gasta Design

Preben Larsen er prosjektselger,markedsansvarlig og idégenerator hos Shelby Teknikk AS. Som tidligere fotograf er han også bedriftens husfotograf.

Når Preben ikke er på vårt Showroom eller hos kunder, prøver han å skade seg selv med utagerende snowboardkjøring eller ekstremseiling.  

Preben treffer du på Showroomet i Drammensveien 130 inngang A4 og på 
94 15 39 18
pl@shelby.no

Cato Johansen

Preben Larsen
Cato_WEB.jpg

Cato er nyeste tilskudd i firmaet. Han har teknisk bakgrunn både fra land og offshore. I tillegg til salg og leveranser, er han en racer på alt som har med databehandling å gjøre.

Cato er en langt over gjennomsnittet ivrig friluftsmann, og tilbringer så mye som mulig av fritiden sin ute.

Telefon 40 21 62 09